Usi de garaj.
Restaurant Il Giardino
Bucuresti.Restaurant Il Giardino
Bucuresti.Restaurant Cerisiers
Bucuresti.Restaurant Cerisiers
Bucuresti.
Cu bicicleta in Bucuresti
TvCity, Bucuresti

 

BUCURESTI

Stiri si evenimente din Capitala Romaniei

 

 

Hoteluri de 5 stele ]]]]]

Hoteluri de 4 stele ]]]](Pag.1)

Hoteluri de 4 stele ]]]](Pag.2)

Hoteluri de 3 stele ]]](Pag.1)

Hoteluri de 3 stele ]]](Pag.2)

Hoteluri de 3 stele ]]](Pag.3)

Hoteluri de 2 stele ]]

Diverse si utile

Restaurante (Pag.1)      (A-C)

Restaurante (Pag.2)      (C-L)

Restaurante (Pag.3)      (L-P)

Restaurante (Pag.4)      (P-Z)

Stiri si evenimente

Mancare la domiciliu

Obiective turistice

Contact

Eveniment cultural in Bucuresti

 

Richard Claiderman - Concert

  Sala Palatului, Bucuresti, 19 Martie

  Phoenix Entertainment are deosebita placere de a oferi publicului un spectacol

grandios al celui mai popular pianist al momentului. Richard Clayderman va incanta spectatorii cu armonia emanata de sunetul pianului sau intr-un eveniment ce nu va fi uitat cu usurinta de publicul roman. Pianistul va fi acompaniat de muzica magistrala a Cameratei Regale, intregul spectacol fiind condimentat de percutionistul Daniel Ciampolini.

  Sursa: Eventim.ro

 

Mireille Mathieu – Concert

  Sala Palatului, Bucuresti, 24 Martie 2014

  Mireille Mathieu va pasi pentru prima data pe scena Salii Palatului din Bucuresti alaturi de cei 26 de instrumentisti ai orchestrei sale. Audienta va beneficia de experienta unui spectacol grandios, doua ore exceptionale de muzica live presarate cu melodiile de succes lansate pe parcursul carierei sale, precum: "Mon Credo", "C'est Ton Nom", "Acropolis adieu", "Ne me quitte pas", "Santa Maria" sau "Tous les enfants chantent avec moi”.

  Sursa: Vreaubilet.ro

 

Al Bano - Concert

  Sala Palatului, Bucuresti, 7 Mai 2014

  Al Bano, artistul cunoscut si apreciat pentru calitatile vocale inconfundabile, ce

confera muzicii italiene o savoare aparte, revine pe 7 mai la Sala Palatului din

Bucuresti cu un nou concert. Fata de aparitiile anterioare pe scenele din Romania, show-ul din primavara acestui an va beneficia de un plus de vitalitate, armonie si calitate sonora exceptionala. La initiativa organizatorilor, Al Bano a acceptat onorat si fara nicio ezitare provocarea de a concerta alaturi de profesionistii orchestrei Alexander Simphony Orchestra.

  Sursa: Vreaubilet.ro

 

 

Utile (eventual):

Telefon pentru sesizari

  Bucureştenii au la dispoziţie, începând din 2008, numărul de telefon gratuit 0800.800.882, la care pot reclama orice problemă edilitară. Fie că se confruntă cu deficienţe în furnizarea agentului termic, al curentului electric sau pur şi simplu vor să sesizeze blocaje în trafic sau gropi în asfalt, cetăţenii trebuie doar să pună mâna pe telefon şi să sune la Dispeceratul Integrat de Urgenţă al Municipiului Bucureşti.

Alt telefon pentru sesizari

  Incepand cu 10 Decembrie 2008 bucureştenii pot semnala semafoarele defecte şi intersecţiile cu blocaje la noul dispecerat de monitorizare şi control al traficului, care poate fi apelat la numărul de telefon 021.9762.

Alt telefon pentru sesizari

  Ministerul sanatatii a pus la dispozitia cetatenilor un numar gratuit unde se pot semnala orice fel de nereguli din sistemul sanitar: 0800.800.909 (Sept. 2010).

Si un alt telefon pentru sesizari

  Exista incepand cu anul 2010 un numar unic la care puteti reclama ca vi s-a furat cardul sau alte nereguli legate de acesta: 021.CARDURI - 021.2273874.

Inca un telefon ptentru sesizari

  Din Aprilie 2013 pacientii care considera ca li s-au incalcat drepturile pot face o sesizare la nr. 0800.800.242, numar gratuit, unde vor primi eventuale explicatii si vor fi indrumati mai departe.

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

Film Romanesc

2014

 

  Liceenii 2000 aduce în prim plan povestea a trei colege şi prietene care termină liceul şi pornesc într-o aventură de două zile pe litoral. Filmul este un road movie în care cele trei sunt nevoite să îşi depăşească limitele în cele mai neaşteptate situaţii de viaţă şi răsturnări de situaţie.  

  Mai multe despre acest film, aici:

 

Filme-Romanesti.ro

Restaurant Il Giardino

 

  “Il Giardino - Oliviers” este printre foarte putinele restaurante BIO din Romania. Aflat în apropierea Arcului de Triumf şi a şoselei Kiseleff, este locul potrivit pentru o călătorie gastronomica, ce vă va face să vă întoarceţi de fiecare dată cu plăcere. Veţi fi încântaţi de atmosfera caldă şi ambientul rafinat. Un mix de excepţie între bucătăria moderna şi clasică, ce include specialităţi mediteraneene si internationale.

 

  Contacte:

Restaurant "Il Giardino"

Str. Clucerului, nr. 19, sector 1

Tel: 021.2231978

Mobil: 0372.150.700

Fax: 021.222.9046

restaurant@residence.com.ro

www.residencehotels.com.ro

Restaurant Cerisiers

 

  Restaurantul "Cerisiers" este un loc al rafinamentului artei culinare şi al bunului gust, unde puteţi savura preparate din bucătăria mediteraneana şi internaţională, alături de specialităţi gourmet. "Cerisiers” este printre foarte putinele restaurante BIO din Romania, unde ingredientele folosite sunt 100% naturale. Ambient select si atmosfera calda.

 

  Contacte:

Restaurant "Cerisiers"

Str. Al. Constantinescu, nr. 33, sector 1, Bucuresti.

Tel: 021.224.5044

Mobil: 0372.150.600

Fax: 021.224.5021

restaurant@residence.com.ro

www.residencehotels.com.ro